اعضای حیات بخش بانوی 61 ساله، ناجی بیماران نیازمند اهدای عضو شد

اعضا پیکر بانوی 61 ساله، ساکن شهر شریفیه استان قزوین، برای اهدا عضو، از مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی، به تهران اعزام شد. متوفی، روز 23 خرداد 1403 دچار مرگ مغزی شده بود.

دکتر حبیب‌اله شجاعی‌نژاد، مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان این خبر و افزودن اینکه امسال، این چهارمین مرگ مغزی منجر به اهدای عضو در استان قزوین محسوب می‌شود؛ گفت: با وجود رسیدگی‌های کادر پزشکی و اقدامات درمانی و تلاش‌هایی که برای نجات جان بیمار انجام شد، متأسفانه مرگ مغزی وی، توسط تیم تأیید مرگ مغزی دانشگاه، تأیید شد.

به گفته این مقام مسؤول، پس از تأیید نهایی و جلب رضایت خانواده، یک روز بعد از مرگ مغزی متوفی، کبد، کلیه‌ها و نسوج متوفی، به بیماران نیازمند اهدای عضو اهدا شد.

دکتر شجاعی‌نژاد، ضمن آرزوی رحمت الهی برای این نجات بخش گرامی، از خانواده بزرگوارش نیز بخاطر انجام کار خدا‌پسندانه و انسان دوستانه قدردانی کرد.