تپش امید در قلب چهار بیمار

در سومین ماه از بهار طبیعت، مادر فداکار با اهدای اعضای بدن خود، جان چهار بیمار نیازمند را نجات داد و بهار زندگی را هدیه داد.

به گزارش روابط‌عمومی بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب(ع)، با اهدای عضو فاطمه عبدلی مادر جوان ۳۴ ساله، چهارمین عمل اهدای عضو رفسنجان در سال جاری انجام شد.

مسئول هماهنگی اهدای عضو دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در این باره گفت: فاطمه عبدلی مادر جوان ۳۴ ساله که در اثر ضایعه‌ی مغزی دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده‌‌اش، ارگان‌های حیاتی وی برای اهدای زندگی به بیماران نیازمند پیوند عضو اهدا شد.

زهرا عظیمی افزود: عمل برداشت ارگان‌های حیاتی این مادر ایثارگر در بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب صورت گرفته و ارگان‌های قلب به تهران و کلیه‌ها و کبد وی به شیراز برای انجام پیوند انتقال داده شد.

عظیمی با قدردانی از ایثار وصف ناشدنی این خانواده جانبخش گفت: از این به بعد قلب وکلیه‌ها و کبد فاطمه عبدلی همچنان به زندگی خود ادامه خواهد داد.

مسئول هماهنگی اهدای عضو دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در پایان از زحمات تیم اهدای عضو این دانشگاه و تمامی افرادی که در این عمل خداپسندانه نقش داشته سپاسگزاری کرد