• تاریخ انتشار : 1402/07/13 - 08:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 73
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دوره دوم سوگ درمانی

دوره دوم سوگ درمانی ویژه خانواده های اهدا کننده عضو برگزار شد

سوگ درمانی

بسیاری از خانواده‌های اهداکننده عضو هستند که با اینکه مدت زمان زیادی از مرگ عزیزانشان گذشته است هنوز این فقدان را نپذیرفته‌اند. در این راستا شبکه فراهم آوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به شناسایی این خانواده‌های اهداکننده که نیاز به کمک بیشتری را در این زمینه داشتند، کرده است. و دوره سوگ درمانی ویژه این خانواده‌ها برگزار می‌کند. شروع جلسات  این دوره یک شنبه شانزدهم مهرماه در ساختمان شفا می‌باشد.

 سوگ شامل احساساتی و رفتارهایی است که در نتیجه ضایعه فقدان پدید می‌آید و حالتی است که پس از رخدادی غم‌انگیز یا حادثه ای دلخراش به مصیبت دیده یا وابستگان دست می‌دهد. سوگ منحصر به غم از دست دادن عزیزان نمی‌شود و شامل هر نوع از دست دادن مثل از دست دادن معشوق و از دست دادن شغل می‌باشد و به عبارت کلی‌تر از دست دادن هر مطلوبی می‌تواند چنین حالتی را درافراد به‌وجود آورد.

سوگ در قبال مرگ فرآیندی طبیعی و لازم است که اکثر افراد آن را تجربه می‌کنند، اما غالب افراد فاقد حمایت‌های لازم برای حل و فصل درد سوگ و ماتم هستند. سوگ برای برخی از مردم تجربه‌ای بسیار شدید است در حالی‌که برای عده‌ای تجربه‌ای نسبتا خفیف محسوب می‌شود، برای عده‌ای دوران سوگ برای مدت زمان نسبتا کوتاهی ادامه می‌یابد در حالیکه در برخی ظاهرا برای همیشه باقی می‌ماند. از آنجا که سوگ یک واکنش طبیعی و مناسب نسبت به فقدان است، فرد به تدریج به فقدان پیش آمده عادت می‌کند و برای آینده خود برنامه‌هایی را طراحی می‌نماید.

هیچ معیار قطعی برای مدت زمان سوگ وجود ندارد، اما در مواردی که دوران سوگ طولانی و شدید شده و از حالت  طبیعی خارج شده باشد، فرد سوگوار نیاز به کمک دارد.

درمان سوگ، درمان سوگواری یا درمان افسردگی مرگ عزیزان در اصل یک ریشه واحد دارد. متاسفانه پس از شیوع کرونا در سال 2020 به علت برگزار نشدن مراسم سوگواری فوت‌شدگان، بسیاری از مردم دچار مشکلی به اسم سوگ ناتمام شده‌اند. از عوارض سوگ ناتمام می‌توان به افسردگی ناشی از مرگ عزیزان و اضطراب‌های ناشی از مرگ اعضای خانواده اشاره کرد.

 

حال برای درمان افسردگی مرگ عزیزان یا درمان سوگ چه کنیم؟
  • شناسایی مراحل سوگ
  • عبور کردن از مراحل سوگ
  • کمک گرفتن از روانشناس
  • برون‌ریزی هیجانی و گریه کردن
  • شناسایی احساسات و برون‌ریزی

 

بسیاری از خانواده‌های اهداکننده عضو هستند که با اینکه مدت زمان زیادی از مرگ عزیزانشان گذشته است هنوز این فقدان را نپذیرفته‌اند.

در این راستا شبکه فراهم آوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به شناسایی این خانواده‌های اهداکننده که نیاز به کمک بیشتری را در این زمینه داشتند، کرده است و دوره سوگ درمانی ویژه این خانواده‌ها برگزار می‌کند. 

جهت ثبت‌نام در این دوره با شماره زیر 09109250954 در ارتباط باشید.

  • گروه خبری : مراسم و رویدادهای مهم
  • کد خبر : 247610
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه