اهدای قلب دانش‌آموز خوزستانی به کودک بیمار در تهران

قلب پروازی

مرگ مغزی یک دانش آموز دختر و اهدای اعضای بدن وی به بیماران نیازمند متاسفانه "نازنین حسینی زاد" ۸ ساله و دانش آموز کلاس دوم دبستان دخترانه نرگس شهرک قلی پور شوشتر، بر اثر حادثه ای در هفته گذشته مرگ مغزی شد. خانواده این دانش آموز، پس از تایید مرگ مغزی اعضای بدن وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند و عمل اهدا ۱۵ مهرماه در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد.

مرگ مغزی یک دانش‌آموز دختر و اهدای اعضای بدن وی به بیماران نیازمند

متاسفانه "نازنین حسینی‌زاد" ۸ ساله و دانش‌آموز کلاس دوم دبستان دخترانه نرگس شهرک قلی‌پور شوشتر، بر اثر حادثه‌ای در هفته گذشته مرگ مغزی شد.

در اثر فرو رفتن جسم نوک تیز در چشم کودک، وی دچار آسیب مغزی شد و در نهایت منجر به مرگ مغزی شد.

خانواده این دانش‌آموز، پس از تایید مرگ مغزی اعضای بدن وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند و عمل اهدا ۱۵ مهرماه در بیمارستان گلستان اهواز انجام شد.

با اهدای اعضای این دانش‌آموز خوزستانی،  قلب وی توسط تیم پیوند قلب از طریق هوایی به تهران انتقال یافت و به یک دختربچه ۹ ساله پیوند شد.

کبد و کلیه‌ها نیز در بیمارستان گلستان اهواز به بیماران نیازمند پیوند می‌شوند.