برگزاری آخرین جلسه کارگاه آموزشی شناسایی و نگهداری مرگ مغزی در سالجاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی ، آخرین کارگاه آموزشی شناسایی و نگهداری موارد مرگ مغزی توسط اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان، روز شنبه بیست و هفتم آبان 1402 برگزار شد. کلاس اموزشی شناسایی و مراقبت از فرد مرگ مغزی با هدف ارتقا دانش و سطح مهارت های پرستاران و افزایش آمار اهدا و پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی تهران، با همکاری معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی ، آخرین کارگاه آموزشی شناسایی و نگهداری موارد مرگ مغزی توسط اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان، روز شنبه بیست و هفتم آبان 1402 برگزار شد.

کلاس اموزشی شناسایی و مراقبت از فرد مرگ مغزی با هدف ارتقا دانش و سطح مهارت های پرستاران و افزایش آمار اهدا و پیوند اعضا  در دانشگاه علوم پزشکی تهران، با همکاری معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
دکتر ساناز دهقانی مسئول واحد فراهم آوری بیمارستان سینا و بیمارستان  امام خمینی مدرس این دوره از  کلاسها بود.پرستاران شاغل دربخش های مختلف بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران در این کلاس شرکت کرده بودند.