لیست اخبار صفحه :5
چاپ مقاله با عنوان Comparison of Health-Related Quality of Life Between Dialysis Patients and Kidney Recipients

HRQOL improved after successful kidney transplantation compared to dialysis patients, despite kidney transplant patients suffering the effect of using immunosuppressive medicine and being subject to infectious complications and tumors. This study shows that we have reached the primary goal of transplantation, which is to improve the HRQOL of kidney recipients.

مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران: اهداکنندگان عضو بخشنده های بزرگی هستند

مراسم گرامیداشت روز بیماران خاص و روز اهدای عضو با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر ساناز دهقانی، رئیس اداره پیوند وزارت بهداشت و دکتر فاطمه خزایی، رئیس گروه بیماران خاص و صعب العلاج معاونت درمان، روز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 در سالن همایش های بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) برگزار شد.

فرهنگ سازی اهدای عضو در کشور مسیری برای ارتقای سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، با فتوای تاریخی امام خمینی (ره) در 31 اردیبهشت ماه سال 1368 مبنی بر اهدای عضو، بیماران نیازمند پیوند عضو جانی دوباره یافتند و این روز در تقویم رسمی کشور به عنوان روز اهدای عضو نام گذاری شد و از 25 تا 31 اردیبهشت ماه به نام هفته اهدی عضو شناخته می شود. به همین مناسبت دکتر ساناز دهقانی، رئیس مرکز فراهم اعضای بیمارستان سینا در گفتگویی به بیان تاریخچه و فعالیت های واحد فراهم آوری این مرکز پرداخته است. خانواده های اهداء کننده اعضا در این برنامه به بیان تجربه خود در مواجه با خبر مرگ مغزی عزیز خود و انگیزه ای که آنان را برای رضایت ترغیب کرد می پردازند.