هفتادو نهمین اهدای عضو در سال ۱۴۰۳

هفتادو نهمین اهدای عضو سال ۱۴۰۳ از مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد

اعضای کودک خردسال مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در  هفتادو نهمین عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی ؛امیر حسین حسین پور طبسی ۴ ساله که از بیمارستان طالقانی  به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شد، پس از دریافت رضایت از خانواده اش، در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد : کلیه های زنده یاد امیر حسین حسین پور طبسی در  بیمارستان منتصریه  به نوجوان ١١ ساله ساکن فاروج و نوجوان  ١٣  ساله ساکن زاهدان پیوتد و اهدا شد .

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کبد جان بخش، امیر حسین حسین پور طبسی در بیمارستان بو علی سینا شیراز  به پسر بچه ٩ ساله ساکن کردستان پیوند شد و زندگی دوباره بخشید .