جوان باغملکی هجدهمین سفیر اهداء عضو در سال‌جاری شد

دکتر جواد شریعتی، مدیر مرکز فراهم آوری و هماهنگی پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن اعلام این خبر، افزود: حسین موسوی گوراوی که متأسفانه پس از عارضه شدید مغزی و تلاش مضاعف تیم درمان، دچار مرگ مغزی شد، صبح امروز با اعلام رضایت خانواده، طی انجام سه عمل جراحی، دو کلیه و کبد خود را به بیماران نیازمند اهدا کرد. وی گفت: این هجدهمین مورد اهداء عضو در سال جاری بود که پیوند ۳۸ عضو شامل ۲۲ پیوند کلیه، ۱۵ پیوند کبد و یک مورد پیوند قلب بوده است.

با رضایت خانواده زنده‌یاد حسین موسوی، جوان باغملکی هجدهمین سفیر اهداء عضو در سال‌جاری شد

هجدهمین اهداء عضو استان خوزستان  در سال ۱۴۰۲ این‌بار از یک جوان مرگ‌مغزی باغملکی، در بیمارستان گلستان اهواز با موفقیت انجام شد.

دکتر جواد شریعتی، مدیر مرکز فراهم‌آوری و هماهنگی پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن اعلام این خبر، افزود: حسین موسوی‌گوراوی که متأسفانه پس از عارضه شدید مغزی و تلاش مضاعف تیم درمان، دچار مرگ مغزی شد، صبح امروز با اعلام رضایت خانواده، طی انجام سه عمل جراحی، دو کلیه و کبد خود را به بیماران نیازمند اهدا کرد.

دکتر شریعتی ضمن تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ اهدای عضو از طریق رسانه‌ها، افزود: هم‌اکنون در استان خوزستان حدود ۷۰۰ بیمار در لیست انتظار دریافت عضو پیوندی کبد، کلیه یا قلب هستند و لحظه به لحظه در خطر مرگ قرار دارند.

وی ضمن تقدیر از اعضای تیم‌های فراهم‌آوری و پیوند دانشگاه جندی شاپور اهواز، افزود: شایسته است از زحمات دکتر علی‌اصغر دستیار، فوق‌تخصص پیوند اعضا و رئیس تیم پیوند دانشگاه، دکتر محسن سرکاریان فوق‌تخصص جراحی پیوند کلیه، دکتر فرحناز جنت‌مکان، متخصص بیهوشی، دکتر مفید حسین‌زاده، رئیس مرکز آموزشی، درمانی گلستان اهواز، اعضاء پرتلاش تیم فراهم‌آوری و هماهنگ‌کننده، اتاق عمل و بخش پیوند و تک‌تک پزشکان و کادر درمان پرتلاش بیمارستان گلستان که هر کدام به نوبه‌ی خود در شکل‌گیری و انجام اعمال خیرخواهانه اهداء عضو سهیم بوده‌اند، صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.