پانزدهمین عمل پیوند کبد در شهرکرد با موفقیت انجام شد

دبیر شورای سیاست‌گذاری پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انجام پانزدهمین عمل موفقیت‌آمیز پیوند کبد در استان خبر داد.

رسول رحیمی۲۹ خردادماه با اعلام این خبر به رسانه‌های چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طی ماه گذشته پنج مورد پیوند کبد موفق در مرکز پیوند کبد شهرکرد انجام شد که نتیجه تلاش شبانه روزی تیم پیوند کبد شهرکرد است.

فوق تخصص پیوند کبد و دبیر شورای سیاستگذاری پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: این فعالیت‌ها نیاز مراجعه هم استانی‌ها را به سایر نقاط کشور مرتفع ساخته است.

وی ادامه داد: مرکز پیوند کبد شهرکرد در بیمارستان آیت‌الله کاشانی از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون ١۵ مورد پیوند کبد در این مرکز انجام شده‌است.

رحیمی در پایان عنوان کرد: فداکاری خانواده‌های اهدا کننده عضو که سبب اهدای زندگی به بیماران نیازمند شده قابل تقدیر است.