سومین اهدای عضو آذربایجان غربی در سال ۱۴۰۳

جانبخش رضا سفرچی ۴۴ ساله، اهل ارومیه به دلیل مرگ مغزی و قبول اهدای عضو از سوی خانواده فرهیخته آن مرحوم به سه بیمار نیازمند پیوند عضو، حیاتی دوباره بخشید.

دکتر مسعودی معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: سومین اهدا عضو در سال 1403 توسط جانبخش رضا سفرچی ۴۴ ساله، از اهالی شهر ارومیه که دچارمرگ مغز ی شده بود بعد از تایید نهایی توسط تیم تایید دانشگاه و رضایت خانواده محترم به اهدا عضو، رقم خورد. عمل جراحی برداشت ارگانها ساعت ۵ صبح روز جمعه ۱۱ خرداد ماه در واحد فراهم آوری اعضای پیوندی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) انجام  و کلیه های این عزیز به دو بیمار نیازمند پیوند در ارومیه و کبد جهت اهدا به تبریز ارسال شد  .
واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه وظیفه خود می داند ضمن سپاس قلبی از اقدام خداپسندانه و ایثار وصف ناشدنی خانواده گرامی و بزرگوار آن مرحوم از همکاری خوب کلیه دست اندرکاران تیم های پیوند تبریز و ارومیه تشکر و قدردانی نماید. روحش شاد.

مدیر سایت
نویسنده: