ادامه مسیر زندگی با برگزاری غرفه اهدای عضو در بیمارستان امام خمینی

به گزارش شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی  دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته ملی اهدای عضو، اهدای زندگی (25 تا 31 اردیبهشت‌ماه) روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 30 و 31 اردیبهشت‌ماه به منظور ترویج فرهنگ اهدای عضو، غرفه ثبت‌نام، صدور کارت اهدای عضو و توزیع برشور آشنایی با مرگ مغزی و اهدای اعضا در بیمارستان امام خمینی (ره) برپا شد.
برگزاری غرفه‌های اهدای عضو، اهدای زندگی یکی از اقدامات اساسی برای ترویج فرهنگ اهدای اعضا از عزیزان مرگ مغزی‌شده با افزایش دانش و آگاهی عمومی در این خصوص است.
شایان ذکر است این غرفه به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری واحدهای فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه و حضور فعالانه سفیران زندگی برگزار شده که ضمن ارائه خدمات مرتبط به سوالات و ابهامات مراجعین در مورد فرآیند فراهم آوری اعضای پیوندی از شناسایی تا اهدا پاسخ داده شد.