جان آفرینان مرداد ماه سال جاری دانشگاه علوم پزشکی تهران

اهدا عضو

شبکه فراهم آوری ارگان و نسوج پیوندی دانشگاه در مرداد ماه میزبان 30 ایثارگر جان آفرین بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،شبکه فراهم آوری ارگان و نسوج پیوندی،در مرداد ماه سال جاری بیمارستان سینا میزبان 13 جانبخش و بیمارستان امام خمینی میزبان 17 جانبخش زندگی بود که با اهدای اعضای خود نجات بخش جان بیماران نیازمند عضو پیوندی بودند.

هر فرد مرگ مغزی می‌تواند با اهدای ارگان‌های حیاتی خود جان ۱ تا ۸ نفر را از مرگ حتمی نجات داده و با اهدای بافت و نسوج خود ۱ تا ۵۳ نفر را از معلولیت رهایی بخشد.

• سوری آقاجان زاده مقری، جان آفرین 54 ساله، یکم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • امیرطاها فولادوند، جان آفرین 12 ساله، دوم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • غلامرضا گودرزی، جان آفرین 39 ساله، پنجم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • آرمینا شکری دهکی، جان آفرین 12 ساله، هفتم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مرضیه رضایی، جان آفرین 57 ساله، هشتم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • اطلس احدی قلی درق، جان آفرین 52 ساله، هشتم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • پیمان کاظمی نسب، جان آفرین 27 ساله، سیزدهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مصطفی غلامی، جان آفرین 37 ساله، چهاردهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • فضه خواتون قلی زاده، جان آفرین 67 ساله، شانزدهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • میثم فاتحی، جان آفرین 41 ساله، شانزدهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • ابوالفضل رمضان زاده نوش آبادی، جان آفرین 20ساله، هفدهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • علی علیزاده، جان آفرین 47 ساله، بیست وچهارم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • سید فرامرز رضوانی، جان آفرین 61 ساله، بیست و چهارم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • حسین خطیر نامنی، جان آفرین 35 ساله، بیست و چهارم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مرضیه پور رستم کلاته، جان آفرین 51 ساله، بیست و پنجم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • زهرا فرجی، جان آفرین 65 ساله، بیست و هفتم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • زهرا استرابی زنک آبادی، جان آفرین 56 ساله، بیست و نهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • محمد بختیاری، جان آفرین 62 ساله، نهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • پدرام هژبری هیر، جان آفرین 27 ساله، نهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • اکبر زاهدی، جان آفرین 52 ساله، دهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • حمیده سیاسی، جان آفرین 59 ساله، پانزدهم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • محرم سوداگر، جان آفرین 59 ساله، بیست و سوم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • ابوالفضل افشاری، جان آفرین 12 ساله، بیست و سوم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • ناصر املح القراء، جان آفرین 49 ساله، بیست و چهارم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • فاطمه رمضانی علوی، جان آفرین 46 ساله، بیست و چهارم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • احمد حقدان، جان آفرین 54 ساله، بیست و پنجم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مهنا خلجی، جان آفرین 17 ساله، بیست و هفتم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  •  حسین مدرسی، جان آفرین 31 ساله، سی ام مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • سیدعلی موسوی گهر، جان آفرین 61 ساله، سی ام مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • محمد مهدی خدابنده لو، جان آفرین 18 ساله، سی و یکم مردادماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

حسین خطیر نامنی زهرا فرجی فضه خواتون زاده مصطفی غلامی پدرام هژبری هیر میثم فاتحی ناصر املح القرا مهنا خلجی پیمان کاظمی نسب حمیده سیاسی ابوالفضا رمضان زاده امیرطاها فولادوند